Akční ceny

Žádné akční ceny

Výrobci

Ochrana osobních údajů

dle čl. 12 a násl. Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR)
Správcem osobních údajů poskytnutých za účelem plnění předmětu smlouvy je prodávající.

IDENTIFIKAČNÍ A KONTAKTNÍ ÚDAJE SPRÁVCE

Společnost: Health for Life 
Sídlo: Spojovací 827, Dobřany 334 41
IČ: 04718330 
Martin Netrval - Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

IČ: 06951694 
Stanislava Lišková - Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Telefon: 607 177 043
E-mail: shop@healthforlife.cz
Kontaktní adresa: Spojovací 827, Dobřany 334 41

POVĚŘENEC PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DPO)

Health for Life, odpovědná osoba Martin Netrval 
shop@healthforlife.cz, tel. +420 607 177 043 (všední dny 9 - 17 hod)

ÚČEL ZPRACOVÁNÍ, ROZSAH OSOBNÍCH ÚDAJŮ A PRÁVNÍ ZÁKLAD PRO ZPRACOVÁNÍ

Kupující bere na vědomí, že pro účely uzavření kupní smlouvy, její následné plnění (zpracování objednávky, zajištění vyskladnění a doručení zboží) a případného řešení práv z vadného plnění (reklamací) správce zpracuje a uchová v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen GDPR), jeho osobní údaje v následujícím rozsahu: jméno, příjmení, doručovací adresa, fakturační adresa, poznámka k objednávce, informace o provedené platbě, e-mail, telefonní číslo a evidenci nákupů.

Právním základem pro zpracování osobních údajů je v souladu s článkem 6 odst. 1 písm. b) GDPR plnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je kupující.

KATEGORIE PŘÍJEMCŮ/PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Správce se zavazuje osobní údaje kupujícího neposkytnout jiným subjektům než následujícím zpracovatelům:

  1. smluvnímu dopravci, kterého si kupující zvolí v objednávkovém formuláři, za účelem dodání zboží, přičemž údaje budou poskytnuty v následujícím rozsahu: jméno, příjmení, doručovací adresa, poznámka k objednávce, e-mail a telefonní číslo. Naši smluvní partneři: Česká pošta, s.p. (IČ: 47114983), PPL (IČO: 25194798)
  2. pro lepší cílení reklamy a propagace zpracováváme při využití cookies údaje o návštěvě webových stránek a prohlížených produktech. Na jejich základě je pak možné lépe zacílit reklamu, aby pro vás byla relevantnější nebo přizpůsobit obsah webových stránek tak, aby zahrnoval produkty o které jste projevili zájem. Zpracování je možné pouze na základě Vašeho souhlasu s používáním příslušných cookies. Tento souhlas udělujete používáním našich stránek a informuje vás o tom horní lišta na našich stránkách. I tento souhlas je zcela dobrovolný. Souhlas s používáním cookies můžete kdykoli odvolat. K tomu je nutné, abyste v nastavení svého prohlížeče ukládání cookies pro stránky Healthforlife.cz zakázali nebo váš prohlížeč přepnuli do anonymního režimu a již uložené cookies případně vymazali. Údaje získané prostřednictvím cookies poskytujeme následujícím zpracovatelům: Facebook, Inc.Google LLCSeznam.cz, a.s. Žádnému ze zpracovatelů neposkytujeme vaše identifikační údaje, takže na jejich straně není možné vás jako konkrétní fyzickou osobu identifikovat. Více informací o cookies naleznete zde.
  3. provozovateli portálu Heureka.cz společnosti Heureka Shopping s.r.o. (IČ: 02387727) za účelem generování a zasílání dotazníků spokojenosti s nákupem v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je internetový obchod zapojen. Právním základem pro zpracování je v tomto případě v souladu s článkem 6 odst. 1 písm. f) GDPR oprávněný zájem správce, který spočívá ve zjišťování spokojenosti kupujícího s nákupem u správce. Zasílání dotazníků se týká všech kupujících, kteří neodmítli zasílání obchodních sdělení ve smyslu § 7 odst. 3 zákona o některých službách informační společnosti (č. 480/2004 Sb.), a je prováděno po každém nákupu na internetovém obchodu. Provozovatel portálu Heureka.cz je oprávněn předanou e-mailovou adresu a seznam zakoupených produktů použít výhradně za účelem vygenerování a zaslání dotazníku spokojenosti ve smyslu Podmínek programu Ověřeno zákazníky. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky může kupující kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě námitky nebude dotazník kupujícímu dále zasílán.

DOBA ULOŽENÍ

Osobní údaje budou správcem uloženy po dobu nutnou ke splnění smlouvy (zpracování objednávky, vyskladnění a doručení zboží) a dále po dobu zákonné záruky (24 měsíců od převzetí zboží) či po dobu poskytnuté záruky smluvní.

Kupující bere na vědomí, že správce má dle § 31 zákona o účetnictví (č. 593/1991 Sb.) povinnost uschovat účetní doklady a účetní záznamy (faktury) po dobu 5 let počínajících koncem účetního období, kterého se týkají (to znamená, pokud nakoupíte zboží v průběhu roku 2018, musí být faktura uchována do konce roku 2023). Správce má také povinnost vyplývající z § 47 zákona o správě daní a poplatků (č. 337/1992 Sb.) uchovat fakturu po dobu 3 let od konce zdaňovacího období, v němž vznikla daňová povinnost související s fakturou (to znamená, pokud nakoupíte zboží v průběhu roku 2018, musí být faktura pro účely daňového řízení uchována do konce roku 2021). Faktura obsahuje následující osobní údaje: jméno, příjmení, e-mailovou adresu, fakturační adresu, číslo objednávky a evidenci zakoupeného zboží.

Kupující bere rovněž na vědomí, že správce má dle § 35 zákona o dani z přidané hodnoty (č. 235/2004 Sb.), povinnost uschovat daňové doklady po dobu 10 let od konce zdaňovacího období, ve kterém se plnění uskutečnilo (to znamená, pokud nakoupíte zboží v průběhu roku 2018, musí být faktura uchována do konce roku 2028). Daňový doklad obsahuje následující osobní údaje: jméno, příjmení, e-mailovou adresu, fakturační adresu, číslo objednávky a evidenci zakoupeného zboží.

Ostatní osobní údaje, které vyžadují váš souhlas a nevztahuje se na ně zákonná povinnost uchování, budou uchovány po dobu 5 let, pokud nebude souhlas odvolán dříve.

PRÁVA KUPUJÍCÍHO VE VZTAHU K OSOBNÍM ÚDAJŮM

Kupující dále bere na vědomí, že dle článků 15 až 21 GDPR má právo:

  1. na přístup k osobním údajům, které sestává z práva získat od správce potvrzení, zda osobní údaje, které se ho týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, má právo získat přístup k těmto osobním údajům a k informacím vymezeným v článku 15 GDPR;
  2. na opravu nepřesných osobních údajů, které se ho týkají, dále s přihlédnutím k účelům zpracování má kupující právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení dle článku 16 GDPR;
  3. na výmaz („právo být zapomenut“), které spočívá v tom, že správce bez zbytečného odkladu vymaže osobní údaje, které se kupujícího týkají, jakmile již nebudou potřebné pro účely plnění smlouvy, pokud není dán jiný právní důvod pro jejich další zpracování;
  4. na omezení zpracování osobních údajů v případech vymezených článkem 18 GDPR;
  5. na přenositelnost údajů dle podmínek článku 20 GDPR;
  6. vznést námitku proti zpracování osobních údajů dle článku 21 GDPR.

Správce poskytne kupujícímu na žádost informace o přijatých opatřeních v každém případě nejpozději do 15 dnů od obdržení žádosti.

Správce se zavazuje poskytnout kupujícímu v případě, že využije své právo na přístup k osobním údajům, bezplatně kromě první kopie zpracovávaných osobních údajů také bezplatnou druhou kopii, pokud o ni kupující požádá.

V případě pochybností o zpracovávání osobních údajů má kupující právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů, který je v této oblasti dozorovým orgánem, a podat k němu stížnost.

Prodávající umožní nákup bez registrace, přičemž údaje neregistrovaných kupujících využije výhradně k plnění předmětu smlouvy, nikoliv k marketingovým či obchodním účelům.